De fanclub

De Nederlandse Fanclub Blackmore’s Night is opgericht na het eerste concert dat de band in Nederland gaf in op 3 oktober 2001 in Paradiso, Amsterdam.
Er blijft behoefte bestaan aan informatie over de band op een Nederlandstalige site en in de Nederlandse taal.
De fanclub heeft als doelstelling fans te informeren over Blackmore ‘s Night. De fanclub is vooral een online fanclub. Uit milieu overwegingen is het immers beter de digitale weg te bewandelen en niet een periodiek tijdschrift te maken.
Er is ook niet een vaste regelmaat dat er nieuws is van de band. Blijf de website volgen.

We willen elk jaar een activiteit organiseren waar fans elkaar in levenden lijve kunnen ontmoeten. In augustus 2010 hebben we een cd launch party voor het album “Autumn Sky” georganiseerd. Hiervoor kregen we van de band voor de cd officieel uitkwam een exemplaar om te laten horen aan fans.

In het verleden is gebleken dat de meeste activiteit zit op het forum en met name ook rond de tijd dat er een concert komt.
De fanclub zal informeren over een concert in Nederland en de kaartverkoop voor fans in middeleeuwse of renaissance kleding oppakken. We hopen natuurlijk op een bezoek van onze minstrelen. Ook geven we informatie over andere concerten in Europa. Gewoonlijk zal de informatie meteen in het forum geplaatst worden als deze officieel bevestigd is door het management.

De fanclub bestaat uit actieve fans die graag hun steentje bijdragen om de muziek van de band van
Candice Night en Ritchie Blackmore te promoten, erover te praten op het forum, samen de concerten van Blackmore’s Night te bezoeken en zo voorts.

We vragen geen lidmaatschapsgeld, gewoon aanmelden op het forum is al genoeg om lid te zijn. De kosten die we maken om de site in de lucht te houden zijn niet hoog, maar donaties zijn welkom. We zullen jaarlijks op het forum laten weten wat er met die donaties gebeurt. Ze zullen altijd ten dienste staan van de site, promotie en fanclub gerelateerde zaken. Openheid vinden we belangrijk. De bedoeling is vooral om de site draaiende te houden met de verkoop van merchandise.

Er is een Streetteam dat zich bezig houdt met een zeer actieve promotie in verschillende delen van het land.
Zo hebben we al promotie materiaal uitgedeeld op beurzen, in muziekwinkels en horeca.

Wie werken er mee bij de coördinatie van de fanclub?

Ton – contacten met management:
ton(at)blackmoresnightfanclub.nl
(forumnaam: Ton de Minstreel)

Merlijn – media contacten, aanmelden voor streetteam:
merlijn(at)blackmoresnightfanclub.nl
(forumnaam: Merlijn)

Corine – ideeën omzetten in activiteiten.
corine(at)blackmoresnightfanclub.nl
(forumnaam: Sister Gypsy)

Henk – website en fotografie:
henk(at)blackmoresnighfanclub.nl
(forumnaam: jxi)

Het streetteam bestaat uit:
Ton, Karien, Gijs, Jaco, Merlijn, Henk en jij ook misschien?
Meld je aan bij Merlijn als je tijd kunt investeren in de promotie van de band.

Algemeen contact adres: info(at)blackmoresnightfanclub.nl

postadres:
Nederlandse Fanclub Blackmore’s Night :
p/a Prins Hendriklaan 8
1421 AL Uithoorn